Aktivitetsmodul

La dine kunder, forhandlere og andre holde seg oppdatert om hvilke aktiviteter, møter, foredrag etc dere har. Vi har i dag 2 moduler for håndtering av aktiviteter. Modulen beskrevet nedenfor er det enkle og rimelige.

Denne modulen brukes av mange, og gir en fin måte å presentere aktiviteter på.  

Se f.eks Byen Stavanger  Her har de en kalender (se på høyre side) som viser den måneden man er i. De dagene hvor det foregår en aktivitet, blir datoen uthevet og har en link til mer informasjon om aktiviteten.

Dere kan som vanlig legge inn så mye informasjon dere ønsker om hver aktivitet, via det vanlige brukervennlige Word-grensesnittet i i-tools.

Alle utførte arrangementer blir lagt i en egen mappe. Er arrangementet en årlig begivenhet, kan dere neste gang kun endre datoer m.m. og så slipper all info å bli tastet inn på nytt.

Referanser:

 

Aktivitetskalenderen kan utvides med en abonner-funksjon, hvor abonnenter kan motta nye aktiviteter på e-post.

Utvidet aktivitetsmodul
Aktivitetskalender kan også tilpasses med et påmeldingsskjema hvis det er ønskelig med online påmelding til de forskjellige aktivitetene. Da kan du også legge inn maks antall deltakere, slik at du ikke får for mange påmeldte. En aktivitet som skjer mange ganger, legges kun inn en gang.Pris:
kr ta kontakt    Ta kontakt for gratis demo

« tilbake